Кадър: Евроком Когато бяхме на площада, ние бяхме граждани, когато вземеш

...
Кадър: Евроком Когато бяхме на площада, ние бяхме граждани, когато вземеш
Коментари Харесай

Един от Отровното трио се отдели от останалите и обяви: Аз не бях на площада, за да стигна до този политически формат

Кадър: Евроком

 

" Когато бяхме на площада, ние бяхме жители, когато вземеш политическа страна, ти си единствено част от това гражданско общество ", обяи Минеков.

" Още от първите дни имаше доста обвинявания, че ще създадем партия ", добави той.

Моите другари взеха решение да вземат политическия път. Да бъдат част от едно политическо посланичество. Аз доста се надявам решението им да е вярно и им искам триумф. Това е един от методите да се отстрани робството и тиранията. Това сподели в предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком " проф. Велислав Минеков, визирайки другите двама от " Отровното трио " – Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Той добави, че не желае да е политически зает. Проф. Минеков също по този начин сподели, че има доста аргументи за това, като разясни, че не може да показа част от тях, тъй като " биха били нездравословни ".

" Искам да съм жител. Има една огромна разлика в това да си жител и политик – когато бяхме на площада, ние бяхме жители, когато вземеш политическа страна, ти си единствено част от това гражданско общество. Естествено, че би трябвало да има и политици, само че аз предпочитам да остана от другата страна ", показа искрено в ефира на " ЕвроДикоФ " професорът.

 

" Аз не бях на площада, с цел да стигна до този политически формат. Още от първите дни имаше доста обвинявания, че ще създадем партия, имаше обвинявания, че към нас най-често се вижда Мая Манолова, че ще използваме регистрацията на партията на Мария Капон. Аз съм отричал това от самото начало, само че се наложи всичкото това да бъде възприето и да се случи ", сподели още той.

" Това, което ще ми липсва е, че изтървавайки тези двама другари като политици, ние повече няма да може да се върнем на площада, няма да бъдем мечтани ", показа Минеков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР